Home // Uncategorized // Crònica: jornada llibertària

Crònica: jornada llibertària

El 16 de juliol el sindicat d’Oficis Varis de Mataró va organitzar una jornada llibertària en la que van participar una vintena de persones.
La jornada va començar amb la pintada d’un Mural al pas de Sant Simó sota la N-II per part d’alguns companys i companyes del sindicat. En el mural es pot llegir sobre el fons roig i negre la frase: NO SOMOS MERCANCIA QUE SE VENDA. SOMOS Y SEREMOS LO QUE QUERQMOS SER. A PESAR DE TODO, CNT.
A l’hora de dinar ens vam reunir a la seu del sindicat per menjar en un ambient fraternal entre companyes, companyes afiliats i simpatitzants.
A la tarda va tenir llor l’acte central de la jornada a la Plaça Occitànica, un debat amb el títol “COM SALVEM LA GENERACIÓ PERDUDA” amb la participació d’un militant del Sindicat d’Oficis Varis de Mataró, un del Sindicat d’Oficis Varis de Tarragona i d’una companya del vinculada al moviment veinal del barri de Cerdanyola. Durant el debat és va fer una repàs a la situació actuar de crisis econòmica, laboral i social, i es van fer propostes per que els treballadors i treballadores s’organitzin en defença dels seus interessos en un moment de perdua continuada de drets.
A la nit, una altre vegada en ambient fraternal a la seu del sindicat vam projectar la pel·licula “LOS LUNES AL SOL” ja que tracta un tema de extremada actualitat, el patiment de les persones aturades.
Secretaria de Premsa i Comunicació
Posted in Uncategorized

Deixa un comentari