Home // Qui som?

Qui som?

Nosaltres som un col·lectiu de treballadors, treballadores, estudiants, aturats, aturades, jubilats i jubilades que ens organitzem per defensar els nostres drets i millorar les nostres condicions de vida tant econòmiques com morals. Som un Sindicat.

Per defensar-nos utilitzem la Solidaritat entre nosaltres donant-nos Suport Mutu en cas de necessitat.
Nosaltres actuem de forma Directa, és a dir, negociant directament amb l’empresariat els problemes que aquest crea als treballadors i treballadores.
La nostra activitat és Autogestionada i no acceptem subvencions de l’estat, ja que no tenim alliberats. Tots nosaltres col·laborem amb el sindicat de forma voluntària i cap secretari viu a costa del sindicat i les quotes dels afiliats. 
 
En el nostre sindicat tots tenim veu i vot i practiquem la Democràcia Directa en les assemblees i ens coordinem amb altres col·lectius de treballadors formant Federacions i Confederacions de sindicats en l’àmbit comarcal, regional, nacional i fins i tot internacional.
Ens oposem a les eleccions sindicals i proposem que els treballadors i les treballadores s’abstinguin en les eleccions als ajuntaments, parlaments i congressos, ja que cap regidor, diputat o ministre pot defensar els interessos dels més desfavorits.
Només gràcies a nosaltres la societat funciona, i és simplement per això que ens mereixem que la riquesa no l’acumulin un grapat de poderosos amb malícia.
Volem construir una societat millor que satisfaci les necessitats de totes les persones i en la que cadascú aporti tot el que pugui on tothom tingui els mateixos drets i els mateixos deures.
Ens oposem als estats i els exèrcits perquè defensen els interessos d’una minoria de poderosos amb la violència i les guerres on els més desfavorits d’un poble assassinen els més desvalguts d’un altre en nom de les religions o les nacions.
CUENTA CONMIGO, CUENTA CON CNT