Home // Uncategorized // Felip Puig a Mataró

Felip Puig a Mataró

Demà dimecres 27 de juliol està presvista la visita de Felip Puig, conseller d’interior i responsable dels Mossos d’Esquadra, a Mataró en motiu de la festa major.
El nou alcalde de CiU, Josep Mora, ha convidat al director d’orquestra de la repressió catalana a assistir a l’Ofici de les Santes, un acte arcàic on es reuneixen autoritats, clergat i altres membres de les classes dirigents i adinerades.
Amb aquesta invitació, Joan Mora s’alinia al costat de Felip Puig i la seva política de terror i força bruta contra els que lluiten per evitar les retallades socials, la desaparició de l’estat del benestar i el dret a la vivenda digna.
Felip Puig és el l’últim responssable del disturbis viscuts a la Pl. Catalunya de Barcelona en el moment que els mossos d’esquadra van voler desallotjar els acampats el 27 de maig. A més és el responsable dels alderulls viscuts ahir, 25 de juliol,  al Barri del Clot de Barcelona quan uns centenars de veins solidaris intentaven impedir que els Mossos d’Esquadra expulsessin de casa a una familia enfrontada amb el propietari del pis que llogaven.
A més com a responsable dels mossos, el considerem responsable de les detencions de 6 membres d’un piquet al Barri de l’Havana en dia 29 de setembre, dia de vaga general.
El Sindicat d’Oficis Varis de Mataró de la CNT vol encoratjar a les persones treballadores de la ciutat, les veritables victimes de les polítiques lliberals i antiobreres dels governs, a mostrar el seu rebuig a Felip Puig, el responsable de defensar el interessos dels capitalistes a base de violència i agressions als que lluiten.
Prou retallades socials, prou repressió policial!
Suport mutu, lluita de classes!

Secretaria de Premsa i Comunicació
Posted in Uncategorized

Deixa un comentari

Figueres