Home // Uncategorized // Solidaritat amb els perseguits pel bloqueig del Parlament (15-J)

Solidaritat amb els perseguits pel bloqueig del Parlament (15-J)

Avui, 3 d’octudre del 2011, s’ha fet públic que els Mossos d’Esquadra tenen la intenció de detenir a les persones identificades durant les accións de protesta a les portes del Parlament viscudes el 15 de juny. Amb aquestes detencions volen entregar als identificats citacions judicials a l’Audiència Nacional en la que seran processats per suposats atacs contra l’Estat.

Les accions de protesta del 15-J tenien la intenció de bloquejar l’activitat normal de Parlament per impedir que s’aprovessin unes noves retallades.

El nostre Sindicat no pot fer altre cosa que solidaritzar-se amb les persones perseguides i fer-los arribar el nostre suport moral.

Com a organització anarquista que som, ens oposem a tota autoritat i per tant a tota institució de poder i dominació. Per això proposem l’abolició dels estats i ens oposem a la participació en els parlaments per canviar la societat. Considerem que els parlaments democràtics són un engany ja que no representen ni poden representar els interessos de les classe populars i per aixó proposem l’abstenció per que l’acció dels parlaments no tingui la legitimitat donada a les urnes.

Considerem un veritable insult que es vulgui perseguir a tots aquells que defençant la justícia social s’han oposat a les institucions de l’estat. Per nosaltres, aquestes institucions i el seu poder no són justificables pels vots d’una minoria ni d’una majoria.

A més considerem que l’Estat només serveix per mantenir l’estat actual de les coses i per tant les desigualtats económiques i les injustícies social. Els parlaments, els governs i els jutjats només protegeixen els interessos econòmics i polítics dels capitalistes, empresaris, especuladors i burgesos en general.

Ens oposem a la idea de que les institucions democràtiques de l’estat es poden millorar si es canvien els representants. Per nosaltres el problema és el sistema de delegació, representació i autoritat que deixa en mans d’uns quants parlamentaris l’administració de la societat.

La nostra proposta és el lliure pacte entre comunes llibertàries administrades per assemblees que consituteixin una federació lliure en la que no existeixi cap mena de delegació ni us de l’autoritat.

Per tant saludem i defensem qualsevol acció multitudinària que qüestioni la legitimitat dels parlaments i que per via de l’acció directa pretengui defensar la justícia social.

Mort a l’Estat!
Visca la lliure federació de comunes anarquistes!

Secretaria de Premsa i Comunicació

Posted in Uncategorized

Deixa un comentari