Home // Uncategorized // 8 d’octubre. Debat al carrer: "El Sindicalismo basura y la Huelga General"

8 d’octubre. Debat al carrer: "El Sindicalismo basura y la Huelga General"

Per no perdre els bons costums, el nostre modest Sindicat ha tornat a decidir sortir al carrer i a les places.

Tot i que ens agradaría, no tenim prou força per poder fer sortir a milers de persones treballadores de la ciutat per exigir una societat justa sense estats ni mercats.
Així doncs, de moment, farem el que està a les nostres mans: portar les nostres idees revolucionàries a les places per compartir-les amb el poble, amb tots els que com nosaltres estan farts d’aquesta societat de classes, de rics molt rics i pobres molt pobres.
El dissabte 8 d’octubre a partir de les 19h, a la Plaça Isla Cristina de Cerdanyola (Plaza de los Taxis), tindrà lloc un debat públic amb el títol “El Sindicalismo Basura y la Huelga General”.
Amb aquest debat volem fer reflexionar sobre la importància de la vaga com a mesura de pressió proletària i la seva utilització fraudulenta com a mesura propagandística que alguns sindicats utilitzen per justificar la seva existència.
A més posarem sobre la taula qüestions diverses com la importància de que les vagues generals tinguin un caracter revolucionari, siguin indefinides i siguin convocades per organitzacions amb molts treballadors que siguin capaces de paralitzar l’economia.
Benvinguts/des al debat!
Secretaria de Premsa i Comunicació
Posted in Uncategorized

Deixa un comentari