Home // Uncategorized // Desitjos pel nou govern de Mataró

Desitjos pel nou govern de Mataró

El Sindicat d’Oficis Varis de Mataró de la Confederació Nacional del Treball vol demanar molt sincerament als candidats a formar el nou govern de la ciutat que s’estalviïn l’esforç altruista de presentar-se a les eleccions. Els volem estalviar el gran esforç humà i les grans despeses econòmiques que destinaran a la campanya electoral per demanar-nos el nostre vot. Sincerament, volem que s’estalviïn participar en el circ electoral per guanyar-se la nostra confiança.

No descartem que alguns candidats puguin estar motivats per bones intencions i idees nobles de justícia. Ara bé, volem fel-si arribar un missatge ben clar. Amb nosaltres no cal que s’esforcin. Nosaltres ja hem perdut tota confiança en els partits polítics i els considerem part del problema.

De totes maneres, si la majoria de ciutadans decideix donar una segona oportunitat als polítics, volem desitjar al nou govern el següent:

  • Que l’atur a Mataró passi de les 13.000 persones actuals a unes 50.000.

  • Que el 100% dels nous contractes laborals siguin temporals enlloc del 90% actual.

  • Que el 75% dels contractes laborals que es signen a Mataró siguin de menys d’un més de durada enfront al gairebé 50% actual.

  • Que aquest any hi hagin uns 1.000 treballadors afectats per un expedient de regulació d’ocupació enlloc dels aproximadament 280 de l’any passat.

Potser d’aquesta manera el govern de la ciutat ens carrega d’arguments i de malestar suficient per donar-nos compte que estem davant d’una situació molt seriosa i que els treballadors i treballadores hem de fer alguna cosa més que votar per arreglar les coses.

Posted in Uncategorized

Deixa un comentari