Home // Uncategorized // Concentració contra Telepizza per la readmissió de tres militants de la C.N.T.-A.I.T. a Sevilla

Concentració contra Telepizza per la readmissió de tres militants de la C.N.T.-A.I.T. a Sevilla

La C.N.T. de Mataró es concentrarà el proper 15 de febrer a les 20:30h. davant les portes de la botiga que té Telepizza al barri de Cerdanyola. D’aquesta manera ens sumem a la campanya d’accions solidàries que ja s’han dut a terme a Gijón, Barcelona, Varsòvia, Córdoba i Salamanca per sindicats de la C.N.T. i de l’A.I.T. El motiu d’aquesta acció de protesta no és altre que l’acomiadament de tres militants del Sindicat d’Oficis Varis de Sevilla per part de Telepizza.
 Els companys sevillans fa mesos que van constituir una secció sindical de la C.N.T. dins l’empresa per tal de fer valer els seus drets davant les abusives condicions de treball a les que estan sotmesos. Des de l’inici de la seva activitat sindical els companys han reivindicat:
  •  Poder treballar amb ciclomotors i equips de treballs adients per garantir la seva seguretat.
  • Establiment de torns de treball rotatius entre tots els treballadors.
  • Pagament del corresponent plus de nocturnitat.
  • Respecte a la planificació dels períodes vacacionals dels treballadors.
La resposta de Telepizza en un primer moment va ser traslladar a un altre centre de treball  a un dels membres de la secció sindical només una setmana després que aquesta es constituís. És prou clar que amb això l’empresa només pretenia intimidar i coaccionar als militants de la C.N.T. per tal que aquests es fessin enrere i deixessin les seves aspiracions. No obstant això, els companys van seguir exigint que es complissin les condicions de treball establertes al conveni i, davant la negativa de Telepizza a canviar res, van denunciar totes les irregularitats davant la Inspecció de Treball i es van concentrar a les portes del centre de treball.
A partir d’aquest moment l’empresa canvia d’actitut, simulant tenir voluntat de negociar amb els treballadors. Però poc després es posa de relleu que tot ha estat una farsa i acomiada el 8 de gener a 3 dels 4 membres de la secció de C.N.T., en un clar exemple de repressió sindical.
No es el primer cop que la C.N.T. s’ha d’enfrontar a les pràctiques antiobreres de Telepizza, com fou el cas del conflicte del SOV de Salamanca durant l’any passat. A l’empresa no l’interessa haver d’enfrontar-se a un sindicat que realment els planta cara i no es deixa comprar, i davant això opta per la repressió pura i dura. Però han de saber que nosaltres no ens deixem intimidar i que donarem el millor de nosaltres mateixos perque les condicions de treball a Telepizza comencin a millorar i que l’anarcosindicalisme segueixi guanyant presència a l’empresa.
CONTRA LA REPRESSIÓ A L’ANARCOSINDICALISME
PER LA LLUITA I L’AUTOORGANITZACIÓ DE LA CLASSE TREBALLADORA:
ACCIÓ DIRECTA CONTRA TELEPIZZA!!
Posted in Uncategorized

Deixa un comentari